Nevşehir’de 18 Kişilik Toplum Yararına Program Başlıyor

Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İŞKUR arasında yapılan protokol kapsamında, toplum yararına program düzenlenecek. Program, 6 ay süreyle uygulanacak ve 18 kişilik bir katılımcı grubunu kapsayacak.

Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İŞKUR arasında yapılan protokol kapsamında, 6 ay süreyle uygulanacak toplum yararına program düzenlenecek. Program, işsiz vatandaşlara istihdam sağlamak amacıyla 18 kişilik bir kontenjanla hayata geçiriliyor.

Toplum Yararına Program (TYP) başvuruları, Nevşehir İşkur İl Müdürlüğü aracılığıyla 29 Haziran 2024 – 3 Temmuz 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından, katılımcılar 8 Temmuz 2024 tarihinde noter kurası ile belirlenecek.

Nevşehir genelinde gerçekleştirilecek olan programa, 18-65 yaş arası işsiz vatandaşlar başvurabilecek. Başvuruların yoğun ilgi görmesi beklenirken, programın katılımcılarına istihdam sağlayarak hem bireysel hem de toplumsal fayda yaratması amaçlanıyor.

Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, programın işsizlikle mücadelede önemli bir adım olduğunu belirterek, tüm uygun adayları başvuru yapmaya davet etti.

Exit mobile version