Nevşehir’de 5 Günlük Hava Durumu: Sıcaklıklarda Önemli Değişiklik Yok

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Nevşehir ve çevresi için yeni haftanın hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre bölge genelinde parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir için yapılan hava durumu tahminine göre yeni haftada kent genelinde ılıman ve parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak.

Bugün Nevşehir’de hava sıcaklığı en yüksek 29°C, en düşük ise 15°C olarak ölçülürken, nem oranı %48 seviyelerinde olacak. Rüzgarın doğu yönünden saatte 0,09 km hızla eseceği belirtilirken, yağış ihtimali %29 olarak açıklandı. Genel olarak, parçalı az bulutlu bir gökyüzü bekleniyor.

5 Günlük Hava Tahmini

9 Eylül Pazartesi günü, hava az bulutlu ve sıcaklık 15°C ile 29°C arasında değişecek. Rüzgar hızı ise saatte 6 km olarak tahmin ediliyor.

10 Eylül Salı günü parçalı bulutlu bir hava görülürken, en düşük sıcaklık 14°C, en yüksek sıcaklık ise 32°C olacak. Rüzgarın hızı 16 km/s’yi bulacak.

11 Eylül Çarşamba günü de benzer şekilde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 14°C ile 30°C arasında seyrederken, rüzgar saatte 18 km hızla esecek.

12 Eylül Perşembe günü sıcaklık 16°C ile 30°C arasında olacak ve yine parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek.

13 Eylül Cuma günü ise hava az bulutlu geçecek. Sıcaklık en düşük 17°C, en yüksek ise 30°C olacak. Rüzgar hızı ise saatte 11 km olarak kaydedildi.

Nevşehir’in ilçelerinde ise sıcaklıklar gün içinde şöyle seyredecek:

Exit mobile version