Nevşehir’de 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 gün boyunca Nevşehir ve ilçelerinde hakim olacak hava durumu verilerini açıkladı. Kentte beklenen hava sıcaklığı dereceleri şöyle...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir ve çevre ilçeleri için yapılan hava durumu tahminine göre bölgede parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Gün içerisinde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrederken, yer yer rüzgar hızının artması bekleniyor. İşte Nevşehir ve ilçelerine dair detaylı hava durumu bilgisi…

Bugün, gün içinde Nevşehir’de hava parçalı bulutlu olacak. Günün en yüksek sıcaklığı 29°C, en düşük sıcaklığı ise 14°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %57 civarında olacakken, rüzgar KD yönünde saatte 0.49 km hızla esecek. Yağış ihtimali %12 olarak öngörülüyor.

Nevşehir İlçeleri Hava Durumu

Nevşehir’in ilçelerinde de bugün için benzer hava koşulları bekleniyor. İlçelere göre tahmin edilen sıcaklık değerleri şöyle:

  1. Acıgöl: 19°C
  2. Avanos: 21°C
  3. Derinkuyu: 18°C
  4. Gülşehir: 21°C
  5. Hacıbektaş: 19°C
  6. Kozaklı: 22°C
  7. Ürgüp: 18°C

Nevşehir’de 5 Günlük Hava Durumu Verileri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan veriler ışığında Nevşehir’de 5 gün boyunca çok yüksek sıcaklıklar olmayacak. Gün içinde 30 derecenin altında seyreden hava sıcaklıkları akşam saatlerinde 20 derecenin altına düşecek. İşte kentte beklenen 5 günlük sıcaklık verileri:

27 Ağustos Salı

28 Ağustos Çarşamba

29 Ağustos Perşembe:

30 Ağustos Cuma

31 Ağustos Cumartesi

Exit mobile version