Nevşehir’de Amatör Sporun Enleri Ödüllendirildi

Nevşehir’de düzenlenen "Sporun Enleri Ödül Töreni," Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde başarı gösteren sporcular ve antrenörlerin ödüllendirildi.

Nevşehir’de düzenlenen “Sporun Enleri Ödül Töreni,” Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Törende, ulusal ve uluslararası alanda başarı gösteren sporcular ve antrenörler ödüllerini aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, toplumda spor yapma bilincini artırmak ve yeni sporcular kazandırmak amacı taşıyor. Ödül töreni, bu anlamda önemli bir kapanış etkinliği oldu.

Törende, Atletizm, Güreş, Okçuluk, Bisiklet, Tırmanış ve Su Topu gibi farklı kategorilerde başarılı olan 18 sporcu ve antrenörleri, Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından verilen hediye çekleri ve Nevşehir ASKF Başkanlığı’nın plaketleri ile ödüllendirildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, başarılı sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, onların gelecekteki spor hayatlarında başarılar diledi. Ayrıca ödül alan sporculara ve antrenörlere eşofman ve spor ayakkabısı hediye edildi. Arı, amatör spor kulüplerine ve amatör spora daha fazla destek vereceklerini belirterek, Nevşehir Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcuların yanında olacağını vurguladı.

Törende; Voleybol, Masa Tenisi ve Taekwondo branşlarında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyalar da takdim edildi.

Ödül gecesine, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Veli Kırşehirli, Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, ASKF Başkan Vekili Bayram Ekici, Mehmet Hemit ve ASKF yönetim kurulu üyesi Ersin Dörtkol ile amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcular katıldı.

Exit mobile version