Nevşehir’de Bugün Hava Nasıl Olacak? 9 Ağustos Hava Durumu Raporu

9 Ağustos 2024 Cuma günü Nevşehir'de güneşli bir hava hakim olacak. Gün boyunca sıcaklıkların 33 dereceye kadar çıkması beklenirken, en düşük sıcaklık ise gece saatlerinde 14 derece civarında seyredecek.

Nevşehir’de 9 Ağustos 2024 Cuma günü, sıcak ve açık bir hava hakim olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklık 33°C, en düşük sıcaklık ise 14°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranının %34 seviyelerinde olacağı belirtilirken, rüzgarın kuzeydoğudan hafif bir şekilde, saatte 1.38 kilometre hızla eseceği öngörülüyor. Yağış beklenmiyor, gökyüzü tamamen açık olacak.

Nevşehir’in ilçelerine bakıldığında ise sıcaklıkların birbirine yakın olduğu görülüyor. Acıgöl ve Hacıbektaş ilçelerinde sıcaklık 22°C’ye kadar çıkarken, gece saatlerinde 19°C’ye düşmesi bekleniyor. Avanos ve Gülşehir’de gündüz sıcaklıklarının 24°C, gece ise 21°C civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Ürgüp ve Derinkuyu’da ise gün içinde 21°C’ye kadar yükselen sıcaklıkların, gece saatlerinde 18°C’ye düşmesi bekleniyor. Kozaklı ilçesinde ise gündüz 24°C’yi gören sıcaklıkların, gece saatlerinde 20°C’ye inmesi tahmin ediliyor.

Exit mobile version