Nevşehir’de Eğitimciler İle Önemli Toplantı Gerçekleştirildi

Nevşehir'de, Ak Parti Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Eğitim Bir-Sen şube başkanlarının katılımıyla önemli bir toplantı düzenlendi.

Nevşehir Öğretmenevi’nde düzenlenen önemli bir toplantıda, Ak Parti Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Eğitim Bir-Sen şube başkanları bir araya geldi. Toplantıda eğitimdeki güncel konular ele alındı.

Toplantıya, Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, şube yöneticileri ve ilçe temsilcileri katıldı. Görüşmede, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında müfredat değişiklikleri, öğrencilerin akademik başarıları, okulların fiziki durumları ve sosyo-kültürel aktiviteler gibi eğitime dair pek çok konu masaya yatırıldı.

Milletvekili Emre Çalışkan, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Bugün burada, değerli eğitimcilerimizle çok önemli konuları tartıştık. Katkılarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Exit mobile version