Nevşehir’de Elektrik Kesintisi Uyarısı

28 Temmuz 2024 tarihinde Nevşehir'in farklı mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintilerin çeşitli nedenlerle gerçekleşeceği bildirildi.

Nevşehir’de 28 Temmuz 2024 tarihinde belirli bölgelerde elektrik kesintileri yaşanacağı bildirildi. Nevşehir genelinde planlanan kesintiler, abonelik bağlantıları ve bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek. İşte, kesintilerden etkilenecek bölgeler ve saatler:

Acıgöl

Acıgöl ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 28 Temmuz 2024 saat 13:00 ile 15:00 arasında abone bağlama çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Kesintiden etkilenecek sokaklar ve caddeler arasında ADA Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Eğri Yol Caddesi, Kanarya Sokak, Lise Caddesi, Mimar Sinan Caddesi yer alıyor. Çayırlık Mahallesi’nde de Belediye Caddesi’nde aynı saatlerde kesinti olacak.

Gülşehir

Gülşehir ilçesi Tuzköyü Mahallesi’nde ise 28 Temmuz 2024 saat 09:30 ile 15:30 arasında bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Kesintiden etkilenecek sokaklar arasında 1 Sokak, 19 Mayıs (Yeni) Caddesi, 19 Mayıs Caddesi, 51 Sokak, Abdurrahman Çalış Sokak, Akasya Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Çakırcan Caddesi, Çiçek Caddesi ve daha birçok cadde ve sokak bulunuyor.

Merkez

Merkez’de 28 Temmuz 2024 tarihinde çeşitli saatlerde elektrik kesintileri planlanıyor. İbrahimpaşa Mahallesi’nde 10:00 ile 12:00 arasında abone bağlama çalışmaları nedeniyle Durukanlı Sokak, Eski Sanayi 3. Blok, Fatih Sokak, Garaj Sokak, Işıklı Sokak, Karacadağ Sokak, M. Akif Ersoy Sokak, Osmangazi Sokak, Sebze Pazarı Meydanı, Seher Sokak ve Yunus Emre Caddesi’nde elektrik kesintisi olacak.

Kıratlıoğlu Mahallesi’nde de aynı saatlerde Akar Sokak, Alan Sokak, Alçıhane Sokak, Beyazıt Sokak, Deniz Sokak, Ekici Sokak, Fatih Sokak, Lavanta Sokak, Yunus Emre Caddesi ve Yücel Sokak kesintiden etkilenecek.

Exit mobile version