Nevşehir’de Güneşli Bir Hafta Sonu Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Nevşehir ve ilçelerinde hafta sonu boyunca açık ve güneşli bir hava hakim olacak, yağış beklenmiyor.

Nevşehir ve ilçeleri için hafta sonu hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. 5 Ekim Cumartesi ve 6 Ekim Pazar günlerinde Nevşehir’de açık ve güneşli bir hava bekleniyor.

Cumartesi günü şehir genelinde en yüksek sıcaklık 23°C, en düşük sıcaklık ise 12°C olarak öngörülüyor. Nem oranı %41 seviyesinde olup, rüzgarın doğu-kuzeydoğudan (DKD) 0,64 km/sa hızla esmesi bekleniyor. Ayrıca yağış ihtimali ise %0 olarak tahmin ediliyor, bulutlanma olmayacak.

Nevşehir’in ilçelerinde ise sıcaklıklar da genel itibarıyla mevsim normallerinde seyredecek. Acıgöl’de en düşük 10°C, Avanos’ta 12°C, Derinkuyu’da 10°C, Gülşehir’de 13°C, Hacıbektaş’ta 10°C, Kozaklı’da 16°C ve Ürgüp’te ise 10°C sıcaklık bekleniyor.

6 Ekim Pazar günü hava sıcaklıkları bir miktar artış gösterecek. Nevşehir merkezde en yüksek sıcaklık 26°C, en düşük ise 12°C olacak. Nem oranı %22 ile %56 arasında değişirken, rüzgarın yine hafif esmesi bekleniyor. Hafta sonu boyunca Nevşehir ve çevresinde yağış beklenmiyor ve güneşli bir hava hâkim olacak.

Exit mobile version