Nevşehir’de Hafta Sonu Kapalı ve Yağışlı Bir Hava Durumu Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son rapor ile Nevşehir'de hafta sonu havanın nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Merkez ve Ürgüp'te iki günlük hava durumu şöyle...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Nevşehir ve ilçelerine ilişkin hafta sonu hava tahmin raporunu paylaştı. Rapora göre il genelinde hava durumu hem kapalı hem de yağışlı olacak.

21 Eylül Cumartesi: Cumartesi günü Nevşehir genelinde kapalı ve yağışlı bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 23°C, en düşük sıcaklık ise 13°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %51 civarında olacakken, rüzgarın kuzeydoğudan saatte 1.88 kilometre hızla eseceği bildirildi. Bulutlanma oranının ise %95 seviyelerinde olması bekleniyor.

22 Eylül Pazar: Pazar günü ise il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Gün içinde sıcaklıklar 11°C ile 16°C arasında değişecek. Yağışlar sırasında nem oranının %94’e kadar çıkacağı, rüzgarın hızının ise saatte 31.8 kilometreye ulaşacağı öngörülüyor.

İlçelerde Hava Durumu

Nevşehir’in ilçelerinde de hafta sonu sıcaklıklar düşük seviyelerde seyredecek. Cumartesi ve pazar günleri Acıgöl’de sıcaklıklar 12°C ile 11°C arasında, Avanos’ta 14°C ile 13°C arasında, Derinkuyu’da 11°C ile 10°C arasında, Gülşehir’de 14°C ile 13°C arasında, Hacıbektaş’ta 12°C ile 10°C arasında, Kozaklı’da ise 17°C ile 16°C arasında değişecek. Ürgüp’te ise sıcaklıkların 11°C ile 10°C arasında olacağı tahmin ediliyor.

Exit mobile version