Nevşehir’de Hava Durumu: 5 Günlük Tahmin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Nevşehir ve ilçelerinde 5 gün etkili olacak hava durumu raporunu paylaştı. İşte, kentte etkili olacak sıcaklık verileri...

Nevşehir ve ilçelerinde 14-18 Ekim tarihleri arasında parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar giderek düşerken, rüzgar ve nem oranlarında da değişiklikler gözlemlenecek.

14 Ekim Pazartesi günü, Nevşehir’de parçalı az bulutlu bir hava etkili olacak. En yüksek sıcaklık 22°C, en düşük sıcaklık ise 8°C olarak tahmin ediliyor. Rüzgar hızı oldukça düşük, Kuzey-Kuzeydoğu yönünden 0.53 km/s hızla esecek. Nem oranı %47 civarında, bulut oranının ise %41 olması bekleniyor. Yağış ihtimali bulunmuyor.

Nevşehir ilçelerinde sıcaklık değerleri ise şu şekilde olacak:

Önümüzdeki günlerde ise sıcaklıklarda kademeli bir düşüş gözlemlenecek. 15 Ekim Salı ve 16 Ekim Çarşamba günlerinde en yüksek sıcaklıklar 22°C ve 21°C seviyelerinde olacak. Ancak 17 Ekim Perşembe ve 18 Ekim Cuma günlerinde sıcaklıklar ciddi oranda düşecek ve 8°C ile 13°C arasında seyredecek.

Mevsim normallerine göre oldukça serin geçecek olan bu haftada özellikle Cuma günü en düşük sıcaklık değerlerinin 3°C’ye kadar ineceği tahmin ediliyor.

Exit mobile version