Nevşehir’de Milli Heyecan Dev Ekranda Yaşanacak

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz ile oynayacağı kritik maç için Nevşehir Belediyesi, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne dev ekran kuracak.

Nevşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 F Grubu’ndaki Portekiz ile yapacağı kritik maçı dev ekranlarda yayınlayarak büyük bir milli coşkuya ev sahipliği yapacak. Bu akşam oynanacak karşılaşma, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kurulacak dev ekranlardan canlı olarak izlenebilecek.

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu’nda Portekiz ile karşı karşıya geleceği ikinci maç için hazırlıklarını tamamladı. Grubun ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek büyük bir moral bulan Ay-Yıldızlılar, bu kez Portekiz’i mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Portekiz ise Çekya’yı 2-1 yenerek ilk maçını galibiyetle tamamladı.

Maçı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek ve karşılaşma, Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın BVB Stadyumu’nda, Türkiye saati ile 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. Türkiye – Portekiz maçı TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm vatandaşları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde kurulacak dev ekranlardan maçı izlemeye ve milli coşkuyu birlikte yaşamaya davet etti. Bu etkinlik sayesinde Nevşehirliler, A Milli Takımımızın heyecanını ve coşkusunu hep birlikte paylaşma imkanı bulacak.

Exit mobile version