Nevşehir’de Pazar Günü Parçalı Bulutlu Hava Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Nevşehir ve çevresinde pazar günü hava durumu genellikle parçalı bulutlu olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Nevşehir ve çevresi için 25 Ağustos Pazar günü hava durumu tahminlerini açıkladı. Gün içerisinde sıcaklık 13°C ile 27°C arasında değişecek. Rüzgarın KKB yönünden 12 km/sa hızında esmesi beklenirken, nem oranının %35 ile %94 arasında değişeceği tahmin ediliyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde nem oranının yüksek olması hissedilen sıcaklığı artırabilir.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre Pazar günü saat 24.00’ten itibaren sıcaklık 15°C civarında seyredecek ve gece saatlerinde 14°C’ye kadar düşecek. Sabah saatlerinde ise sıcaklıklar yeniden yükselerek 18°C’ye ulaşacak. Gün içinde sıcaklık 22°C ile 26°C arasında değişecek ve öğleden sonra bulutlanmanın artmasıyla çok bulutlu bir hava bekleniyor.

Nevşehir’in ilçelerinde de benzer bir hava durumu yaşanacak. Özellikle Avanos ve Gülşehir’de sıcaklıklar 21°C civarında seyrederken, Derinkuyu ve Ürgüp gibi ilçelerde sıcaklık 18°C’ye kadar düşecek. Nem oranlarının ise il genelinde yüzde 36 ile yüzde 94 arasında değişmesi bekleniyor.

Exit mobile version