Nevşehir’de Planlı Elektrik Kesintileri Gerçekleştirilecek

Nevşehir’in çeşitli ilçelerinde 12 Ekim 2024 tarihinde bakım, yeni tesis yapımı ve özel mühendis çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek. Kesinti detayları haberimizde...

Nevşehir’in çeşitli bölgelerinde, 12 Ekim 2024 tarihinde farklı çalışmalar nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapılacağı bildirildi. Kesintiler; yeni tesis yapımı, bakım çalışmaları ve özel elektrikçi mühendis çalışmaları gibi sebeplerden kaynaklanıyor.

Acıgöl ilçesinin Karapınar Beldesi, Bahçeli Evler Mahallesi’nde 15 Temmuz Caddesi, Acıgöl Caddesi, Belediye Caddesi ve Beyazıt Caddesi gibi ana yollar üzerinde, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yeni tesis kurulumu nedeniyle elektrik kesintisi olacak.

Avanos ilçesinde ise Cumhuriyet Mahallesi’nde, 537. Sokak’ta 09.30 ile 14.00 saatleri arasında bakım çalışmaları yapılacak. Aynı ilçede, Akarca Köyü ve Göynük Köyü’ndeki bazı sokaklar da özel elektrikçi çalışmaları nedeniyle 09.30 ile 15.30 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Gülşehir’in Eskiyaylacık Köyü’nde İsmailuşağı, Kışla ve Köyiçi mevkilerinde ise 10.00 ile 15.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılması planlanıyor.

Kozaklı ve Ürgüp ilçelerinde de belirli sokak ve mahallelerde farklı saatlerde kesintiler yaşanacak. Özellikle Ürgüp’ün Kavaklıönü Mahallesi’ndeki sokaklar, 09.30 ile 14.00 saatleri arasında bakım çalışmaları nedeniyle elektriksiz kalacak.

Exit mobile version