Nevşehir’de “Sporun Enleri Ödül Töreni” Gerçekleşti

Nevşehir’de Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen "Sporun Enleri Ödül Töreni"nde, ulusal ve uluslararası başarı elde eden sporcular ile antrenörler ödüllerine kavuştu.

Nevşehir’de Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen “Sporun Enleri Ödül Töreni” gerçekleştirildi. Törende, ulusal ve uluslararası başarılar kazanan sporcular ve antrenörleri, ödüllerine kavuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Amatör Spor Haftası, sporun yaygınlaştırılması ve her yaş grubundan bireylerin spora teşvik edilmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi. Etkinliklerin finali olarak düzenlenen ödül töreninde, çeşitli spor dallarında başarı gösteren isimler onurlandırıldı.

Atletizm, Güreş, Okçuluk, Bisiklet, Tırmanış ve Su Topu gibi branşlarda derece elde eden 18 sporcu ve antrenörlerine, Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından hediye çeki ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından plaketler takdim edildi. Ayrıca Voleybol, Masa Tenisi ve Taekwondo branşlarındaki müsabakalarda dereceye giren sporcular da kupa ve madalyalarla ödüllendirildi.

Törene Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Bayram Ekici, Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve çok sayıda sporcu ile kulüp temsilcisi katıldı.

Exit mobile version