Nevşehir’de Temizlik Seferberliği Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi, "Temiz Şehir Nevşehir" sloganıyla başlattığı temizlik seferberliği kapsamında Bekdik Mahallesi’nde yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Nevşehir Belediyesi, Başkan Rasim Arı liderliğinde “Temiz Şehir Nevşehir” sloganıyla başlatılan temizlik seferberliğini sürdürüyor. Bugün, bu kapsamda Bekdik Mahallesi TOKİ 4 ve 5. Etap çevresinde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Başkan Arı’nın göreve gelmesinin ardından, gelecek nesillere daha temiz ve yeşil bir Nevşehir bırakma hedefi doğrultusunda başlatılan kampanyanın bu durak noktası Bekdik Mahallesi oldu.

Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalarda; belediye personeli çevre temizliği, park ve bahçelerde budama, temizlik, bakım ve onarım gibi çeşitli görevleri yerine getirdi. Ayrıca küçük çaplı yol ve yaya kaldırımı tamiratları da gerçekleştirildi.

Çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Muhtarlık İşleri, İtfaiye, Su ve Kanalizasyon ile Zabıta Müdürlükleri’nden yaklaşık 200 personel ve iş makineleri, seferberliğe katılarak bölgede kapsamlı bir temizlik sağladı.

Exit mobile version