Nevşehir’de Trafik Kazası: İki Sürücü Yaralandı

Nevşehir'in 20 Temmuz Mahallesi'nde bulunan Adliye Kavşağı'nda gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı ve iki sürücü yaralandı.

Kazaya, Muşkara Caddesi üzerinde seyreden 50 ACF 600 plakalı otomobilin sürücüsü M.Z.’nin kavşağa kontrolsüz girmesi sebep oldu. Bu sırada Mustafa Parmaksız Caddesi’nde ilerlemekte olan 06 DE 6980 plakalı otomobilin sürücüsü E.T. ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araç da yan şeride savrularak kaldırıma çarptı.

Olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kaza yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralı sürücülere ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kazada 50 ACF 600 plakalı otomobilin sürücüsü M.Z., sinir krizi geçirdi ve polis ekiplerine de mukavemette bulundu. Alkol kontrolünde M.Z.’nin alkollü olduğu tespit edildi. Sinir krizi geçiren sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirilmeye çalışıldı ancak kaldırıldığı özel hastanedeki tedaviyi reddetti. Bunun üzerine M.Z., başka bir özel hastaneye sevk edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version