Nevşehir’de “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Sunumu Gerçekleştirildi

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamındaki gelişmeler değerlendirildi.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen bir toplantıda eğitim yöneticilerini bir araya getirdi.

Toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkanı, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim şube müdürleri, eğitim müfettişleri ve tüm okul-kurum müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, geçmişten geleceğe uzanan değerlerin öğrencilerimize aktarılmasının önemini vurguladı. Bu süreçte emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.

Programda, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanı Mücahit Akgün, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” hakkında bilgilendirici bir sunum yaptı. Toplantıda, modelin geliştirilmesinde ve uygulanmasında liderlik eden Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’e ve emeği geçen herkese şükranlar sunuldu.

Exit mobile version