Nevşehir’de Vizyon Geliştirme Toplantısı Düzenlendi

Nevşehir'de, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, il genelindeki okul müdürleriyle eğitimdeki vizyon geliştirme süreci ele alındı.

Nevşehir’de, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında, il genelindeki okul müdürleriyle bir vizyon geliştirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri katıldı.

Gündem maddeleri arasında, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ile ilgili yapılan çalışmalar, 2024-2025 eğitim yılı için Bakanlık tarafından gönderilen genelgelerin uygulanması, zümre toplantıları ve sistem girişleri gibi konular yer aldı. Ayrıca ücretsiz ders ve kaynak kitaplarının dağıtımı, okul temizlikleri, güvenlik önlemleri, öğrenci devam-devamsızlık takipleri ve hayat boyu öğrenme kursları gibi önemli hususlar da ele alındı.

Toplantıda, eğitimdeki projeler (Dilimizin Zenginlikleri, Ahilik Hareketi, Mesleki Eğitim Projeleri gibi) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü projeleri de görüşüldü. Yazıcı, eğitimin kalitesini artırmanın ve hedeflere ulaşmanın önemine değinerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında bilgi verdi. Yazıcı, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra kişisel ve sosyal gelişimlerinin de desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantıya katılan yöneticilere teşekkür eden Yazıcı, her okulun vizyon geliştirme sürecine dahil olması gerektiğini belirtti. Bu toplantının, eğitimdeki hedeflerin daha iyi anlaşılması ve uygulanması açısından büyük bir öneme sahip olduğu ifade edildi.

Exit mobile version