Nevşehir’de Yaz Ayı Kur’an Kursları Başlıyor

Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesi, bu yaz çocuklar ve gençler için dolu dolu bir eğitim programı sunuyor. 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları, yedi camide 7 hafta boyunca devam edecek. 

Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesi’nde 1 Temmuz 2024’te başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları, çocuklar ve gençler için dolu dolu bir yaz dönemi sunuyor. Yedi camide gerçekleşecek kurslar, 7 hafta boyunca devam edecek ve 16 Ağustos 2024’te sona erecek. 

Yaz Kur’an Kursları, çocukların ve gençlerin sadece dini bilgiler öğrenmelerini değil, aynı zamanda sosyalleşmelerini ve yeni arkadaşlar edinmelerini de sağlayacak.

Kur’an Kursları tarafından sürdürülecek olan eğitim programı, katılımcıların benlik saygılarını artırmalarına ve manevi gelişimlerine katkıda bulunmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlandığı için çocukların sosyal çevreye daha kolay adapte olmasına katkı verecek. 

Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü, Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve din eğitimi verecek tüm hocalara teşekkürlerini sunarak, “Yaz Kur’an kurslarına katılan tüm çocuklarımıza başarılar diler, Yüce Allah’tan zihin açıklığı niyaz ederiz,” dedi. 

Exit mobile version