Nevşehir’de Yaz Spor Okulları Başladı

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları ile Yaz Spor Okulları’nın açılışını gösterilerle kutladı.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları, bu yıl da çeşitli etkinliklerle açılış yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Yaza Hareketli Giriyoruz” sloganıyla başlattığı program kapsamında Nevşehir’de 25 farklı branşta çocuklara ücretsiz spor eğitimi sunulacak.

Yaz Spor Okulları’nın en dikkat çekici faaliyetlerinden biri olan basketbol kursu, 5-9, 10-14 ve 15-18 yaş gruplarına yönelik olarak üç farklı grup halinde düzenleniyor. Kurslar, pazartesi ve çarşamba günleri çok amaçlı salonlarda, salı ve perşembe günleri ise Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Deneyimli antrenör Duygu Kannıcı’nın liderliğinde verilen basketbol eğitimi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. Kannıcı, spor eğitiminin yanı sıra disiplin, takım çalışması ve karakter gelişimi gibi önemli değerleri de öğrencilere kazandırmayı hedefliyor.

Yaz Spor Okulları’ndaki bu coşkulu başlangıç, Nevşehirli çocukların sporla dolu bir yaz geçirmelerine olanak tanıyacak.

Exit mobile version