Nevşehir’de Yeni Haftada Hava Durumu: 5 Günlük Tahmin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hafta için Nevşehir'de beklenen hava durumu raporunu güncelledi. Kentte sıcaklıklar mevsim normallerine yakın seyrederken, rüzgar ve bulutlu hava etkili olacak. İşte önümüzdeki beş gün için hava tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Nevşehir için güncellenen 5 günlük hava durumu raporunu yayımladı. Kent genelinde sıcaklıklar belirgin şekilde düşerken, hafta boyunca parçalı bulutlu ve puslu bir hava hakim olacak. İşte Nevşehir ve ilçelerinde beklenen hava durumu:

21 Ekim Pazartesi: Rüzgarlı bir gün bekleniyor. Havanın en düşük 0°C, en yüksek 11°C olacağı tahmin ediliyor. Nem oranı %36 ile %86 arasında değişirken, rüzgarın yönü ve hızı düşük seviyelerde kalacak.

22 Ekim Salı: Parçalı bulutlu bir gün olacak. Sıcaklık en düşük 2°C, en yüksek 11°C seviyelerinde. Nem oranı yine %36 ile %86 arasında olacak, rüzgar ise zaman zaman hızlanacak.

23 Ekim Çarşamba: Puslu bir hava hakim olacak. Sıcaklıkların 1°C ile 12°C arasında değişmesi bekleniyor. Nem oranı %40 ile %91 arasında olacak.

24 Ekim Perşembe: Hava yine puslu olacak, sıcaklıklar ise biraz daha artarak en düşük 2°C, en yüksek 13°C olacak.

25 Ekim Cuma: Az bulutlu bir gün Nevşehir’i bekliyor. Sıcaklıklar hafta boyunca en yüksek seviyesine çıkarak 14°C’ye ulaşacak, gece ise 4°C’ye kadar düşecek.

İlçelerde Bugün Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre Nevşehir ilçelerinde de soğuk hava kendisini göstermeye devam ediyor. İşte, ilçelerdeki günün sıcaklık değerleri:

Exit mobile version