Nevşehir’de Yeni Haftada Hava Durumu (5 Günlük Tahmin)

Nevşehir için yeni haftanın hava durumu raporu yayınlandı. Kentte yeni hafta boyunca parçalı bulutlu ve ılık hava etkili olacak, sıcaklıklar 27°C'ye kadar çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Nevşehir’de yeni haftada ılık ve parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Özellikle hafta başında sıcaklıkların 26°C’ye kadar çıkması beklenirken, gece saatlerinde ise 15°C’ye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

7 Ekim Pazartesi: Nevşehir genelinde pazartesi günü hava parçalı az bulutlu olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklık 26°C, en düşük ise 15°C olarak ölçülecek. Nem oranı %30 civarında seyrederken, rüzgarın güney-güneydoğudan 1,46 km/s hızında eseceği öngörülüyor. Yağış beklenmiyor.

Nevşehir’in ilçelerinde ise sıcaklıklar birbirine oldukça yakın. Acıgöl’de 20°C, Avanos ve Gülşehir’de 21°C, Derinkuyu ve Ürgüp’te ise 19°C civarında olacak.

Hafta Boyunca Hava Durumu

Nevşehir’de 5 günlük hava tahminlerine göre 7-11 Ekim tarihleri arasında sıcaklıklar 25-27°C aralığında değişecek. Gece sıcaklıklarının 9-12°C arasında düşmesi beklenirken, rüzgarın hızının hafif olacağı ve yağış ihtimalinin bulunmadığı belirtildi.

Exit mobile version