Nevşehir’e Yağmur Haberi! 1 Eylül Hava Durumu

Nevşehir'de Pazar günü, sabah saatlerinde ılık bir hava hakimken, öğleden sonra başlayacak gökgürültülü sağanak yağışlar sıcaklıkların hızla düşmesine neden olacak.

Nevşehir’de Pazar günü için beklenen hava durumu tahminleri, bölge genelinde gökgürültülü sağanak yağışların etkili olacağını gösteriyor. Sabah saatlerinde 25°C olarak ölçülecek sıcaklıklar, öğle saatlerinde 29°C’ye kadar yükselecek. Ancak bu saatlerde başlayacak olan yağışlarla birlikte sıcaklıkların düşeceği ve akşam saatlerinde 17°C’ye kadar gerileyeceği öngörülüyor.

Nem oranının gün boyunca artış göstereceği belirtilirken, özellikle akşam saatlerinde nem seviyesinin %80’e ulaşması bekleniyor. Rüzgarın ise gün içinde 4 ila 12 km/sa hızla eseceği tahmin ediliyor. Rüzgar yönü genellikle kuzeydoğu olacak, maksimum hızının ise 36 km/sa’ye kadar çıkabilecek.

Nevşehir ilçelerine bakıldığında, en yüksek sıcaklığın Kozaklı’da 23°C, en düşük sıcaklığın ise Derinkuyu ve Ürgüp’te 17°C olacağı tahmin ediliyor. Gün içerisinde bulutluluk oranı %5 civarında olacak ve rüzgarın ortalama hızı 0.96 km/sa seviyelerinde seyredecek.

Acıgöl: 19 °
Avanos: 21 °
Derinkuyu: 18 °
Gülşehir: 21 °
Hacıbektaş: 19 °
Kozaklı: 23 °
Ürgüp: 18 °

Exit mobile version