Nevşehir’e Yeni Hayvan Kasabası Geliyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehirde yeni bir Hayvan Kasabası kurma çalışmalarına başladıklarını duyurdu. İşte detaylar...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehre yeni bir Hayvan Kasabası kazandırmak amacıyla çalışmaların başladığını duyurdu.

Başkan Arı, Nevşehir Hayvan Kasabası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Beraberinde Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile birlikte merkezi ziyaret eden Arı, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı ve bir süre hayvanlarla ilgilendi.

Arı, ilk döneminde açılışını gerçekleştirdikleri merkezin artık Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği yönetiminde olduğunu belirterek; “Burası 2019 yılında ilk göreve geldiğimizde çok büyük emekler vererek şehrimize kazandırdığımız bir yer. Artık Nevşehir Belediyesi olarak bizim Hayvan Kasabası’nda bizim yetkimiz yok. Burası Kapadokya Belediyeler Birliği’nin idaresinde. Biz belediye olarak veteriner desteği veriyoruz ve her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz. Tasarruf yetkisi ve idari yetkisi artık onlarda. Biz de yeni çıkacak yasa ile birlikte belediyemiz bünyesinde yeni bir Hayvan Kasabası kuracağız. Bunun için şu anda arazi bakıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Exit mobile version