Nevşehir’in Yeni Kaymakamı Osman Bilici Görevine Başlıyor

Nevşehir'in Avanos ilçesine atanan Kaymakam Osman Bilici, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki görev süresini tamamlayarak yeni görevine başlamak üzere dün yola çıktı.

Nevşehir’in Avanos ilçesine atanan Kaymakam Osman Bilici, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesindeki görev süresini tamamlayarak yeni görevine doğru yola çıktı. Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile gerçekleşen tayin sonrası, Kaymakam Bilici ve ailesi, Emirdağ’dan konvoy ve alkışlarla uğurlandı.

Dün sabah saatlerinde, Kaymakam Osman Bilici’nin Emirdağ Kaymakamlık konutunda düzenlenen uğurlama törenine ilçe protokol üyeleri ve birçok vatandaş katıldı. Görev süresini tamamlayan Bilici, gelenlerle tek tek vedalaştı.

Kaymakamlık konutundan hareket eden konvoy, vatandaşların alkışları eşliğinde ilçeden ayrıldı. Osman Bilici ve ailesi, birçok kişi ile vedalaşarak yeni görev yerlerine doğru yola çıktı.

Nevşehir Avanos’ta büyük bir heyecanla karşılanması beklenen Kaymakam Bilici’nin, ilçedeki görevine başlamak üzere kısa sürede yerleşeceği belirtildi.

Exit mobile version