Nevşehirli Genç Şefler Adana Lezzet Festivali’nde Zirvede

Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde düzenlenen "En İyi Üniversiteli Genç Şefler Yarışması"nda birincilik kazandı.

Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, Adana’da düzenlenen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde büyük bir başarıya imza attı. 17-20 Ekim tarihleri arasında “Kökleriyle Adana” temasıyla gerçekleşen festivalde düzenlenen “En İyi Üniversiteli Genç Şefler Yarışması”nda, Nevşehir’den katılan ekip birincilik elde etti.

10 üniversitenin katıldığı zorlu yarışmada Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Dilara Baytekin, Nazlıcan Yer ve Umut Demir, dana pöçlü içli köfte, mantarlı keşkek ile servis ettikleri Antep fıstıklı kuzu küşleme ve Adana’nın coğrafi işaretli yer fıstığıyla hazırlanan karakuş tatlısı ile jüriyi etkiledi.

Kapadokya Üniversitesi’ni gururlandıran bu başarıdan dolayı öğrenciler, hocaları ve ekibi yarışmaya hazırlayan Öğr. Gör. Melih İçigen ve Öğr. Gör. Enes Gündoğdu’ya teşekkür edildi.

Exit mobile version