Nevşehirli Şehit Ahmet Şahan’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Kastamonu'da görev yaptığı sırada şüpheli bir şahsın açtığı ateş sonucu şehit düşen Polis Memuru Ahmet Şahan'ın tabutuna sarılı olan Türk bayrağı, Nevşehir Valisi Ali Fidan tarafından şehidin ailesine teslim edildi.

Kastamonu’da görev yaptığı sırada şüpheli bir şahsın ateşi sonucu şehit düşen Polis Memuru Ahmet Şahan’ın cenazesi, memleketi Nevşehir’in Kozaklı ilçesi Abdi Köyü’nde toprağa verildi. Şehidin naaşının sarıldığı Türk bayrağı, Nevşehir Valisi Ali Fidan tarafından taziye ziyareti sırasında şehidin eşine takdim edildi.

Şehit Ahmet Şahan’ın cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur, Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı da katıldı.

Törenin ardından, yetkililer Abdi Köyü’ndeki şehidin baba ocağını ziyaret ederek aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Evli ve iki çocuk babası olan 38 yaşındaki şehit polis memurunun ailesine, cenaze töreninde Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim verildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, şehidin babasına Türk bayrağını verirken, Nevşehir Valisi Ali Fidan da şehidin fotoğrafını eşine teslim etti ve başsağlığı diledi.

Ziyaret esnasında İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, “Kastamonu’da görev başında şehit düşen kahraman Polis Memuru Ahmet Şahan’ı dualarla memleketi Kozaklı – Abdi Köyü’nde son yolculuğuna uğurladık. Mekânı cennet olsun. Ailesine ve milletimize sabırlar diliyorum.” dedi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan ise “Kahraman şehidimiz Ahmet Şahan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Nevşehirli hemşehrilerimize, Türk Polis Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version