Nevşehirli Şehit Polis İçin Kozaklı’da Mevlit Programı Düzenlendi

Kastamonu’da bir saldırgan tarafından şehit edilen Nevşehirli polis memuru Ahmet Şahan için Kozaklı ilçesinde anlamlı bir mevlit programı gerçekleştirildi.

Kastamonu’da bir saldırganın açtığı ateş sonucu şehit olan Nevşehirli polis memuru Ahmet Şahan için memleketi Kozaklı’da mevlit programı gerçekleştirildi. Kozaklı Merkez Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif, yoğun katılım nedeniyle tamamen doldu.

Şehidin baba ocağı Abdi köyünden gelen ailesi ve akrabalarının da katıldığı etkinlikte, Nevşehir Müftüsü Kazım Güzel’in yanı sıra il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri de hazır bulundu. Programda, Şehit Ahmet Şahan için dualar edilip, ardından şehidin ruhu için hayır ikramı yapıldı.

Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan, şehide sahip çıkan Kozaklı halkının vatanseverliği ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Uyuşturucu suçundan firari olan bir zanlının silahlı saldırısında yaralanarak hastaneye kaldırılan Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Exit mobile version