NEVÜ, 5. Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi’ne (KAPSOSBİL 2024) Ev Sahipliği Yapacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 13-15 Aralık 2024 tarihlerinde çevrim içi olarak düzenlenecek 5. Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi (KAPSOSBİL 2024) ile lisansüstü öğrencilerin akademik çalışmalarını paylaşmalarına olanak tanıyacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), 13-15 Aralık 2024 tarihlerinde çevrim içi olarak 5. Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi’ni (KAPSOSBİL 2024) düzenleyecek. Bu etkinlik Aksaray Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin destek ve katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kapadokya Bölgesi üniversiteleri arasında 2019 yılında imzalanan protokol çerçevesinde ilki düzenlenen kongre, lisansüstü öğrencilerini akademik araştırmalara teşvik etmeyi, bilimsel bir ortamda çalışmalarını sunmalarını sağlamayı ve akademik hayata entegrasyonlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ayrıca lisansüstü öğrencilerin bir araya gelerek akademik ağ oluşturmalarına katkıda bulunmak ve bilimsel açıdan sosyalleşmelerine olanak tanımak da hedefler arasında yer alıyor.

NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü ev sahipliğinde düzenlenen ikinci KAPSOSBİL 2020, öğrenciler arasında akademik paylaşımları güçlendirerek başarıyla gerçekleştirilmişti. Beşincisi gerçekleştirilecek KAPSOSBİL 2024’te ise yalnızca lisansüstü öğrenciler akademik çalışmalarını paylaşma fırsatı bulacak.

Kongreye katılım ve başvuru süreçleriyle ilgili detaylara kapsosbil2024.nevsehir.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version