NEVÜ 8 Yeni Öğretim Elemanı Alımı Yapacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, çeşitli akademik birimlerine 8 yeni öğretim elemanı alacağını duyurdu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Üniversite, farklı fakülte ve yüksekokullara toplam 8 yeni öğretim elemanı alacağını duyurdu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” alanında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Üniversitesi” olarak belirlenmesinin ardından, belirledikleri hedefler doğrultusunda akademik kadronun sürekli güçlendirildiğini vurguladı.

Aktekin, yeni öğretim yılıyla birlikte üniversitenin Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu’na yeni öğretim elemanları alınacağını açıkladı.

24 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi uyarınca 4 doktor öğretim üyesi, 2 öğretim görevlisi ve 2 araştırma görevlisi olmak üzere toplam 8 öğretim elemanı alınacak.

Öğretim Elemanı Alım İlanı İçin Tıklayınız 

Öğretim Üyesi Alım İlanı İçin Tıklayınız 

Exit mobile version