NEVÜ Diş Hekimliği Topluluğu Kapadokya’da Doğa Yürüyüşü Düzenledi

NEVÜ Diş Hekimliği Topluluğu, Kapadokya'nın tarihi ve doğal güzellikleri eşliğinde Kızılçukur Vadisi’nde doğa yürüyüşü düzenledi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Topluluğu, Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek amacıyla Kızılçukur Vadisi’nde bir doğa yürüyüşü düzenledi. Etkinlik, üniversitenin akademik kadrosu ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Yürüyüşe, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Murat İçen, Diş Hekimliği Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Servet Bozkurt, Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Toprak Keskin, Diş Hekimliği Fakülte Sekreteri Yalçın Şahin ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Aktekin, yaptığı açıklamada, doğa yürüyüşü gibi etkinliklerin öğrencilerin hem sağlık açısından spor alışkanlığı kazanmasına hem de çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunduğunu belirtti.

Ayrıca bu tür aktivitelerin, öğrencilerin üniversiteye uyum süreçlerini desteklediğini ve sosyal kaynaşmayı artırdığını ifade etti. Aktekin, Kapadokya’nın eşsiz kültürel ve doğal mirasının keşfedilmesinin de öğrenciler için önemli bir deneyim sunduğunu vurguladı.

Exit mobile version