NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencileri TEKNOFEST Adana’yı Ziyaret Etti

NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Adana'da düzenlenen TEKNOFEST'te teknoloji ve inovasyon alanında deneyim kazanma fırsatı buldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) etkinliğine katıldı.

Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Keven ile Öğr. Gör. Emrah Uzun’un koordinasyonunda, Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri, festival süresince çeşitli projeleri inceleme fırsatı buldu. Öğrenciler, Türkiye’nin teknoloji düzeyini gözlemleme ve kendi projeleri hakkında ilham alma şansı elde etti.

2018 yılından bu yana her yıl düzenlenen TEKNOFEST; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler ve söyleşiler gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yaparak, toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor. Festival, Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Festival dönüşü, öğrencilerden en az bir proje hazırlamaları talep eden Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Keven, NEVÜ yönetimi ve Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun projeler konusunda her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Exit mobile version