NEVÜ Masa Tenisi Takımı Nevşehir Şampiyonu Oldu

NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, 2. Kamu Spor Oyunları'nda Nevşehir şampiyonu olarak İç Anadolu Bölge Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları’nın Masa Tenisi branşında, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Nevşehir şampiyonu oldu. Şampiyonada büyük bir başarı gösteren NEVÜ ekibi, İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Nevşehir’i temsil etme hakkı kazandı.

NEVÜ Masa Tenisi Takımı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa Büyükkurutlu, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Personeli Gökmen Özdil ve Turizm Fakültesi personeli M. Musa Yıldız’dan oluşuyor. Takım, şampiyonluk başarısıyla dikkat çekerken 1-4 Ekim 2024 tarihleri arasında Karaman’da düzenlenecek olan İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Nevşehir adına mücadele edecek.

Nevşehir il şampiyonluğu sonrası yapılan açıklamalarda, takım üyeleri başarılarının kendilerini gururlandırdığını ve Karaman’daki turnuvada da aynı azimle mücadele edeceklerini ifade ettiler.

Exit mobile version