NEVÜ Öğrencileri “NEVÜ’ye Hoş Geldin Konseri” Düzenledi

NEVÜ 2024-2025 eğitim-öğretim yılına, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından organize edilen "NEVÜ’ye Hoş Geldin" konseriyle coşkulu bir başlangıç yaptı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), 2024-2025 eğitim-öğretim yılına öğrenciler için düzenlenen özel bir konserle adım attı. “NEVÜ’ye Hoş Geldin” adlı konser, üniversitenin Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve Müzik Kulübü iş birliğiyle organize edildi.

Konserin müzikal programı, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emin Erdem Kaya tarafından hazırlandı. Sahneye çıkan orkestra ekibinde ise Öğr. Gör. Necati Erdem Vaz, yüksek lisans öğrencisi Mustafa Keskin, lisans son sınıf öğrencileri Alp Erdem Avcı, Rızacan Kayabaşı ve Mustafa Sinan Zenler yer aldı. Solist olarak ise Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencileri Arteş Can Tarakçıoğlu ile Ramazan Erguvan Kaymaz performans sergiledi.

Yeni akademik yılın başlaması vesilesiyle moral vermek ve öğrencileri motive etmek amacıyla düzenlenen konserde, Türk pop müziği ve Türk halk müziğinden seçkin eserler sahnelendi.

Exit mobile version