NEVÜ Rektörlüğüne Yeniden Atanan Aktekin, Görev Belgesini Aldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğüne tekrar atanan Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Rektörlük Atama Belgesi’ni Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan aldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Semih Aktekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla tekrar görevlendirildi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Aktekin’e ‘Rektörlük Atama Belgesi’ni takdim etti.

Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni atanan rektörlerle birlikte YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın başkanlık ettiği toplantıya katılım sağladı. Toplantıda, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri de hazır bulunurken, yeni ve yeniden atanan rektörler ile fikir alışverişinde bulunuldu. YÖK Başkanı Özvar, rektörlere görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni etti.

Belgesini YÖK Başkanı Özvar’dan alan Rektör Aktekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ve Yükseköğretim Kurulu Üyelerine güven ve destekleri için teşekkür etti.

Aktekin, YÖK tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan NEVÜ’nün yeni dönemde de eğitim-öğretim kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca ulusal ve uluslararası projelerle NEVÜ’nün marka değerini yükseltmeye devam edeceklerini ifade etti. Aktekin, üniversitenin dünya çapında saygın bir kurum olma yolunda ilerleyeceğini vurguladı.

Exit mobile version