NEVÜ Rektörü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Törenine Katıldı

Nevü Rekötürü Prof. Dr. Semih Aktekin, dün gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına katılım gösterdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına katıldı. Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen programa; Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Belediye Başkanı Rasim Arı, Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz 2016 tarihinde devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü ile milli iradeye yönelik yapılmak istenen hain darbe girişiminin 8. yılı dolayısıyla düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Etkinlik alanında kurulan ekranlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması vatandaşlara dinletildi. Açılış konuşmalarının ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen sancak koşusunu tamamlayan sporcuların tören alanına gelerek Vali Fidan’a sancağı teslim etmeleriyle devam eden program, saat 00.13’de camilerden okunan sala ve yapılan dua ile sona erdi.

Exit mobile version