NEVÜ Rektörü Aktekin’den Başarılı YKS Öğrencilerine Kutlama

Nevşehir'de, 2024 YKS'de Türkiye genelinde ilk 10 bine giren öğrenciler, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve il protokolü tarafından düzenlenen törende tebrik edildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Nevşehir il protokolü, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye genelinde ilk 10 bin arasına giren Nevşehirli öğrencilerle bir araya geldi. Başarılı öğrenciler için düzenlenen program, NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Eğitime Destek Platformu tarafından organize edilen etkinliğe, Nevşehir Valisi Ali Fidan, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Eğitime Destek Platformu temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 2024 YKS’de Türkiye genelinde 3 milyondan fazla öğrencinin yarıştığını belirterek, bu büyük yarışta üstün başarı gösteren öğrencilerin ne denli önemli bir başarı elde ettiğinin altını çizdi. Aktekin, öğrencilerin başarılarında en büyük pay sahiplerinden biri olan öğretmenler ve ailelerini de kutladı. Öğrencilerin azim ve kararlılıklarının böylesine önemli bir başarıyla taçlandığını ifade eden Aktekin, tüm öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında ve kariyerlerinde başarılar diledi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan ve AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün de konuşmalarında başarılı öğrencileri tebrik ederek, gençlerin ülkenin geleceği adına umut verici bir tablo çizdiğini ifade ettiler. Program, dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Exit mobile version