NEVÜ Rektörü Aktekin’den Gazi Üniversitesi’ne Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal’a gerçekleştirdiği ziyarette, iki üniversite arasındaki iş birliğini geliştirme yönünde önemli adımlar atıldı.

Gazi Üniversitesi’nde Prof. Dr. Uğur Ünal tarafından makamında ağırlanan Rektör Aktekin, üniversitenin mevcut olanakları ve devam eden projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaretin kendileri için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu belirten Rektör Ünal, iki köklü eğitim kurumunun gelecekte yapabileceği ortak projelerin önemine vurgu yaptı ve yeni iş birliklerine açık olduklarını dile getirdi.

NEVÜ’nün ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında YÖK tarafından ihtisas üniversitesi olarak belirlendiğini hatırlatan Rektör Aktekin ise, bu ihtisas alanında ve diğer akademik sahalarda üniversiteler arası iş birliklerine büyük önem verdiklerini belirtti. Aktekin, Gazi Üniversitesi’nin misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Rektör Ünal’a yeni görevinde başarılar diledi.

Exit mobile version