NEVÜ Rektörü Aktekin’den Lokman Hekim Üniversitesi’ne Ziyaret

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin'i ziyaret etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektör Gültekin, Aktekin’i makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

Rektör Gültekin, üniversitesinin sunduğu olanaklara değinerek, yeni eğitim-öğretim yılında NEVÜ’nün nitelikli akademik kadrosu ve güçlü fiziki altyapısıyla bilimsel, kültürel, sanatsal, ve sportif faaliyetlerde iş birliğine hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca her iki üniversitenin sağlıkla ilgili bölümleri arasında yürütülebilecek ortak projeler ve çalışmalar konusunda da istekli olduklarını belirtti.

Rektör Aktekin ise Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler” arasında “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” alanında uzmanlaşan NEVÜ’nün, kurumlar arası ortak projelere büyük önem verdiğini vurguladı. Aktekin, sağlık alanında yapılabilecek iş birliklerine de açık olduklarını belirterek, misafirperverliği için Rektör Gültekin’e teşekkür etti.

Exit mobile version