NEVÜ Rektörü Olarak Yeniden Atanan Prof. Dr. Semih Aktekin Teşekkür Mesajı Yayınladı

Prof. Dr. Semih Aktekin, 26 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü görevine yeniden atandı.

Prof. Dr. Semih Aktekin, 26 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile yeniden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü’ne atandı. Atama, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2, 3 ve 7’nci maddeleri uyarınca gerçekleştirildi.

Görevine yeniden atanması vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Rektör Aktekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başta olmak üzere, kendisine destek veren tüm YÖK üyelerine teşekkürlerini iletti. Aktekin, 2020 yılından bu yana üniversite ve bölgeye nitelikli katkılar sunmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ve bu çalışmaların değerli yöneticiler, bürokratlar, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları, iş insanları, basın mensupları ile akademik ve idari personelin işbirliği ve özverisi sayesinde mümkün olduğunu belirtti.

Rektör Aktekin, gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla çalışarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası alanda saygın bir konuma gelmesi için çaba sarf etmeye devam edeceklerini vurguladı. Üniversitenin YÖK tarafından “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” alanında ihtisas üniversitesi olarak belirlenmesinin ardından, bu alanda birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini ve Nevşehir’in tanıtımına katkıda bulunduklarını ifade etti.

Exit mobile version