NEVÜ Rektörü’nden Avanos Belediye Başkanı’na Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Semih Aktekin, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş'ı ziyaret eti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Sarıtaş’a görevinde başarılar dileyen Rektör Aktekin, Avanos’ta düzenlenen Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu’na verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Rektör Aktekin, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Avanos’un kültürel ve sanatsal zenginliklerinin uluslararası alanda tanıtılmasına katkı sağlayan bu tür etkinliklerin önemine inanıyoruz. NEVÜ olarak, üniversite ve şehir işbirliğini güçlendirecek projelere destek vermekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Başkan Sarıtaş ise, Rektör Aktekin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sempozyuma sağlanan katkıların Avanos’un sanat ve turizm potansiyelini artırdığını belirtti. Sarıtaş, “Avanos’un seramik sanatındaki ününü daha da ileriye taşımak için üniversite ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.

Exit mobile version