NEVÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Sürüyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), üniversite tercih döneminde aday öğrencilere rehberlik etmek amacıyla düzenlediği ‘Tanıtım ve Tercih Günleri’ etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), üniversite tercihi yapacak öğrenciler için düzenlediği ‘Tanıtım ve Tercih Günleri’ etkinliklerine devam ediyor. Aday öğrenciler ve ailelerine kapsamlı bilgi vermeyi amaçlayan bu etkinlikler, NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştiriliyor.

Etkinlik kapsamında, Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrenci Destek ve Danışma Ofisi’nin uzman akademisyen ve personeli, üniversite adaylarına ve velilerine NEVÜ’nün bölümleri, giriş puanları, akademik gelişimi, öğrenci değişim programları, yurt olanakları gibi konularda ayrıntılı bilgiler sunuyor.

Ayrıca Nevşehir’in ve çevresinin sosyal ve kültürel imkanları ile uygulama ve iş fırsatları hakkında da bilgilendirme yapılıyor.

Tanıtım ve Tercih Günleri, 02 Ağustos’a kadar her gün 08:30-17:30 saatleri arasında devam edecek ve aday öğrencileri ağırlayacak.

Exit mobile version