NEVÜ Üniversite Adayları İçin Tanıtım ve Tercih Günleri Düzenliyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), aday öğrencilere yönelik 25 Temmuz- 02 Ağustos tarihleri arasında bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri sunacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), üniversite tercihlerinde bulunacak öğrencilere yardımcı olmak amacıyla “Tanıtım ve Tercih Günleri” etkinliği düzenliyor. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 25 Temmuz-02 Ağustos tarihleri arasında yapılacak etkinlikte, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercihlerde bulunacak adaylara rehberlik edileceğini ifade etti.

Rektör Aktekin, “Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde yer alan Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrenci Destek ve Danışma Ofisimizde, uzman akademisyenler ve personelimiz, NEVÜ’nün bölümleri, giriş taban puanları, akademik gelişimi, öğrenci değişim programları, yurt imkanları, sosyal ve kültürel aktiviteler ile uygulama ve iş alanları hakkında kapsamlı bilgiler sunacak. Tüm üniversite adayı gençlerimizi ve ailelerini etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

NEVÜ’nün Tanıtım ve Tercih Günleri, 25 Temmuz’dan 02 Ağustos’a kadar her gün 08:30-17:30 saatleri arasında aday öğrencilere kapılarını açacak.

Exit mobile version