NEVÜ’de İki Yeni Doçent Ataması Gerçekleştirildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Fen-Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne iki yeni doçent ataması yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’ne iki yeni doçent atandı. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda atama sürecini başarıyla tamamlayan akademisyenler, yeni görevlerine başladı.

Doç. Dr. Kubilay Atik, Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı’na; Doç. Dr. İsmail İsa Atabey ise Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Anabilim Dalı’na doçent olarak atandı. Rektör Aktekin, yeni unvan ve görevlerinde başarılar dileyerek, NEVÜ’nün akademik kadrosunu güçlendirme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Rektör Aktekin, NEVÜ’nün ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan bir üniversite olarak, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen kriterlere uygun şekilde akademik kadronun güçlendirilmesine yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.

Exit mobile version