NEVÜ’de “Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürlüğü iş birliğiyle "Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz" temalı bir söyleşi programı düzenledi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz” temalı söyleşi programına ev sahipliği yaptı. Program, “Ailemiz ve Ruh Sağlığı” başlığı altında gerçekleştirildi.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürü Mahmut Selçuk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, İl Müdürlüğü personeli, aileler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürü Mahmut Selçuk’un açılış konuşmasıyla başladı. Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 81 ilde birçok proje gerçekleştirdiğini belirtti. Bu kapsamda, İl Müdürlüğü olarak dördüncü söyleşi programlarını düzenlediklerini ifade etti.

Söyleşi programında davetli konuşmacı olarak yer alan NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülhan Küçük Öztürk, ailenin ruh sağlığı üzerindeki etkileri ve ruh sağlığını korumaya yönelik etkili yöntemler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Exit mobile version