Özel Eğitim Merkezi Öğrencilerinden İtfaiye Ziyareti

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, itfaiyecilik hakkında bilgi aldı ve itfaiye personelinin haftasını kutladı.

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

İtfaiye Müdürlüğü, öğrenci grubunu ağırlayarak itfaiyecilik mesleği ve yangınla mücadele konusunda kapsamlı bilgiler sundu. Ziyaret sırasında öğrenciler, itfaiye personelinin haftasını kutlayarak onlara çiçek takdim etti.

Etkinlik kapsamında öğrencilere, itfaiyenin görevleri ve kullanılan ekipmanlar tanıtıldı. Ayrıca yangının çıkış nedenleri, yangına müdahale sırasında yapılması gerekenler ve yangından korunma yolları gibi hayati bilgiler aktarıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin işleyişine dair de bilgilendirme yapılarak acil durumlarda izlenmesi gereken adımlar öğrencilere anlatıldı.

Ziyaret, öğrencilerin itfaiyeciliği daha yakından tanıma fırsatı bulduğu keyifli ve öğretici bir etkinlik olarak kaydedildi.

Exit mobile version