Rasim Arı Merih Demiral’a Destek Verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, UEFA tarafından 2 maç men cezası alan milli futbolcu Merih Demiral'a destek vermek amacıyla şehrin çeşitli yerlerine astırdığı billboardlarla dikkat çekti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Avusturya maçında gol sevinci sırasında yaptığı ‘bozkurt’ işareti nedeniyle UEFA tarafından 2 maç ceza verilen Merih Demiral’a destek amacıyla harekete geçti. Arı, bu kararın haksız olduğunu belirterek UEFA’yı kınadığını ifade etti.

Başkan Arı, Demiral’a destek vermek amacıyla hazırlattığı görselleri sosyal medya hesaplarında paylaştı ve şehrin dört bir yanındaki billboardlara astırdı. Görsellerde “Ne Mutlu Türk’üm Diyene. Gururumuzsun Merih Demiral. Nevşehir olarak daima yanındayız.” ifadeleri yer aldı.

Arı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizin gururu olan milli takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir mücadele sergiliyor. Bu süreçte milli futbolcumuz Merih Demiral’a verilen ceza, son derece siyasi ve kabul edilemez. Bu tür cezalar, oyuncularımızı daha da hırslandırmaktan başka bir işe yaramaz. UEFA ve Avrupa’nın iki yüzlülüğünü bir kez daha gördük. Onlara en güzel cevabı sahada evlatlarımız verecek.” dedi.

Exit mobile version