Rektör Aktekin, 2024-DGS’ye Katılacak Adaylara Başarılar Diledi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve ÖSYM Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 2024-DGS için başarı dileklerini iletti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve ÖSYM Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 30 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) öncesinde adaylara başarı dileklerinde bulundu.

ÖSYM tarafından düzenlenen 2024-DGS, 30 Haziran Pazar günü saat 10:15’te başlayacak ve 135 dakika sürecek. Nevşehir il merkezinde sınava 577 kadın ve 436 erkek olmak üzere toplam 1013 adayın katılacağı belirtildi. Sınav, 3 binada ve Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda toplam 42 salonda gerçekleştirilecek. Rektör Aktekin, bu sınavın sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için 129 personelin görev alacağını açıkladı.

Nüfus Müdürlükleri Sınav Günü Açık Olacak

Sınav günü adayların herhangi bir aksaklık yaşamaması için Nüfus Müdürlükleri 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet verecek. Rektör Aktekin, adayların sınav binalarına 10.00’dan sonra alınmayacağını hatırlatarak, sınav saatinden en az bir saat önce sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Aktekin, sınavda görev alacak tüm akademik ve idari personelin yanı sıra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı personeline teşekkürlerini iletti. Ayrıca sınava katılacak tüm adaylara başarılar dileyen Aktekin, sınavın herkes için verimli ve huzurlu geçmesini temenni etti.

Exit mobile version