Şarkıcı Hakan Taşıyan Başkan Arı’yı Ziyaret Etti

Ünlü arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek şehrin kültür ve sanat projeleri hakkında bilgi aldı.

Ünlü arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Başkan Arı, Taşıyan’a Nevşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat projeleri hakkında bilgi verdi ve gelecekteki planlar üzerinde istişarede bulundu.

Başkan Arı, Nevşehir’i sadece Türkiye’nin önde gelen turizm merkezlerinden biri olarak değil, aynı zamanda sanat ve sporun da merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Bu hedef doğrultusunda çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Arı, “Şehrimizin kültür, sanat ve spor potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Nevşehir, sadece turizm ile değil, sanatı ve kültürüyle de tanınan bir merkez olacak. Bu vizyonu gerçekleştirmek için kapsamlı projelerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Arı, Hakan Taşıyan ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi ve sanatçıyı ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılı bir sanat hayatı diledi. Taşıyan ise Nevşehir’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Arı’ya teşekkür etti.

Exit mobile version