Serhan Güngör’den Türkiye Tarihine Farklı Bir Perspektif

Profesyonel rehber Serhan Güngör, Nevşehir’de düzenlenen söyleşide Türkiye tarihine yurt dışından bakış açısını değerlendirdi.

Nevşehir’in il statüsüne kavuşmasının 70. yılı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “70. Yılda 70 Etkinlik” programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Meryem Ana Kilisesi’nde düzenlenen etkinlikte Profesyonel Turist Rehberi ve Yazar Serhan Güngör, “Türkiye Tarihine Türkiye Sınırları Dışından Bakış” başlıklı söyleşi ile katılımcılarla buluştu.

“GEZGİNGÖZ Sınır Ötesi Türkiye Mirası Rehberi” adlı eserin yazarı olan Güngör’ün konuşmacı olduğu etkinliğe, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer, turizm sektörü temsilcileri ve pek çok kitapsever katıldı.

Söyleşide, Güngör rehberlik kariyerindeki 30 yıllık deneyimleri ışığında, yurtdışı turlarında ve kişisel gezilerinde edindiği izlenimleri paylaşarak, Türkiye tarihinin ve Anadolu kültürünün sınır ötesindeki izlerine değindi.

Etkinliğin sonunda, Serhan Güngör “GEZGİNGÖZ Sınır Ötesi Türkiye Mirası Rehberi” kitabını imzalayarak okuyucularıyla buluştu.

Exit mobile version